Filippi

Filippi er den mest populære kaproningsbåd, både i de danske roklubber og til FISA regattaer. Mere end 65 % af bådene til VM er fra Filippi, og derfor bliver hovedparten af alle medaljer også vundet i disse både. Det danske landshold benytter primært Filippi både.

Filippi har et stort leasingmarked og hvert år sælges der brugte både, hvor der kan spares ca. 17 % på nyprisen. Importen af Filippi er et samarbejde mellem Eurow og Danmarks Rocenter. Derfor kan vi hjælpe med transporten, når DRC er til internationale regattaer. En del af overskuddet går direkte til at støtte landholdes aktiviteter, samtidig er vores priser 5 % lavere end listeprisen, så det også bliver billigere for dig.

Historien om Filippi går tilbage til 1980, hvor Lido Filippi åbnede sin eget bådbyggeri, som producerede robåde i træ i et lille skur med fem andre skibstømrere. I dag beskæftiger Filippi 60 håndværkere og prodocerer mere end 1300 både om året. De gamle træbåde er blevet erstattet af de velkendte hvide både med en blå stribe. Det 2.500 kvadratmeter store bådeværft Filippi Lido srl - ligger lige uden for byen Donoratico i Toscana i Italien.

Produktionen af en moderne kaproningsbåd stiller høje krav til materialer og godt håndværk. Alle både bygges efter FISA standart i en sandwickkonstuktion af carbon omkring en honeycomb kerne. Dette sikrer en let og meget stiv båd

Hver enkelt båd gennemgår en kvalitetskontrol inden den forlader fabrikken. Fillippibåde har en lang levetid og en høj brugtbådsværdi. Der er stor efterspørgsel på bådene, som forbindes med kvalitet og et sikkert valg til både klubroere og verdenselite.

Se alt om bådene på Filippi's egen hjemmeside.

 

Prisen er uden levering.

Bådene og rigtyper i denne prisliste er de mest anvendte i Danmark. Der findes også både med styrmand og handikapvenlige både. Rigtyper omfatter også aluminiums vingerig aliente, Carbon tube, gammeldags aluminiumsrigge og carbon vingerig aliente til enåresbåde.