Filippi er den mest populære kaproningsbåd, både i de danske roklubber og til internationale regattaer. Det danske landshold benytter primært Filippi både.

Filippi har et stort leasingmarked og derfor sælges der brugte både, hvor der kan spares ca. 17 % på nyprisen. Se aktuel brugtbådsliste.

Historien om Filippi går tilbage til 1980, hvor Lido Filippi åbnede sin eget bådbyggeri, som producerede robåde i træ i et lille skur med fem andre skibstømrere. I dag beskæftiger Filippi 60 håndværkere og producerer mere end 1.300 både om året. De gamle træbåde er blevet erstattet af de velkendte hvide både med en blå stribe. Det 2.500 kvadratmeter store bådeværft Filippi Lido srl - ligger lige uden for byen Donoratico i Toscana i Italien.

Produktionen af en moderne kaproningsbåd stiller høje krav til materialer og godt håndværk. Alle både bygges efter World Rowing standard i en sandwickkonstuktion af carbon omkring en honeycomb kerne. Dette sikrer en let og meget stiv båd

Hver enkelt båd gennemgår en kvalitetskontrol inden den forlader fabrikken. Fillippibåde har en lang levetid og en høj brugtbådsværdi.

Se alt om bådene på Filippi's hjemmeside.

Priser

Kontakt os for priser og prisliste.

Vi yder ca. 5 % rabat til roklubber under DFfR ift. Filippi's officielle priser.